topp-1-multi-2
logo2-55

 

Farsund Multi Appartment AS omfatter 8 leiligheter som ligger på Farøy, ca 300 meter fra sentrum av byen og 3 km fra nærmeste sandstrand. Leilighetene er lokalisert på 2 steder,
Ferjeveien og Lyngdalsveien.

De 4 leilighetene i Ferjeveien (Type A og B) er bygget og innredet med tanke på et avslappende og behagelig ferieliv og de er et ypperlig alternativ for dem som ønsker et godt utgangspunkt for båtturer, bading, fisking, dykking og annen vannsport. Området er meget barnevennlig og det finnes også en liten grunn sandstrand like ved.
Leilighetene ligger 10 meter fra bryggekanten hvor også utleiebåtene er fortøyd. På brygga har vi om sommeren sol fra 07.30 om morgenen til 23.00 på kvelden.
Alle leilighetene har terrasser ut mot sjøen samt egne utemøbler. På de felles uteområdene finnes det griller, utepeis og sittegrupper.
Det finnes også et felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel til fri benyttelse.

De 4 leilighetene i Lyngdalsveien (Type C - F) er i størrelsesorden 50 til 250 kvm og innredet for 2 til 12 personer. De ligger ca 200 meter fra torvet i byen. Dette er ikke typiske ferieleiligheter, men de er ment å dekke behovet for dem som søker overnatting i forbindelse med jobbsituasjon, bryllup, besøk osv. De kan selvfølgelig også benyttes ved feriebesøk da fellesområdene i Ferjeveien også står til disposisjon for gjestene i Lyngdalsveien.

For mer informasjon om de forskjellige leilighetene, se under de forskjellige leilighetstypene (Type A – F).